Centar savremene medicine

Stručnost, posvećenost, znanje i iskustvo!

O NAMA

U srcu Vračara, pored Hrama Svetog Save, početkom 2020. godine, osnovan je Centar savremene medicine.

Centar savremene medicine je osnovan sa ciljem da omogući visokokvalitetnu medicinsku uslugu. Sva ispitivanja i pregledi obavljaju se korišćenjem najmodernije medicinske opreme.

U Centru savremene medicine, tim istaknutih lekara Vam pruža uslugu kvalitetne i pouzdane medicinske zdravstvene zaštite kao i specijalističke i subspecijalističke preglede iz domena ginekologije, pedijatrije, fizijatrije, neurologije, interne medicine, endokrinologije, hematologije, kardiologije, hirurgije, radiologije, urologije, kvantne medicine i dijagnostičke procedure.

Praćenjem najnovijih dostignuća u lečenju i postavljanjem novih standarda modernog pristupa medicini i odnosa prema pacijentima, kao i značajnijim i stalnim ulaganjem u naše osoblje i medicinsku opremu, a sve radi kvalitetne zdravstvene zaštite i zadovoljstva pacijenta.

POLITIKA POSLOVANJA

Naša filozofija se zasniva na uspostavljanju poverenja između pacijenata i medicinskog osoblja.

U prijatnom ambijentu i uz stručnost zaposlenih, naši pacijenti dobijaju najkvalitetniju uslugu.
Okupili smo respektabilan tim lekara specijalista. Prateći svetske trendove i konstantno se usavršavajući, stičemo poverenje korisnika naših usluga.
Kvalitet našeg rada svakodnevno se ocenjuje kroz postignute rezultate u lečenju i zadovoljne pacijente. Vrhunsku medicinsku uslugu pružamo na jednom mestu: od prvog kontakta, konsultacija, pregleda, postavljanja dijagnoze i lečenja, te nastojimo da rešimo sve Vaše probleme.

GALERIJA

Kontakt informacije

Prijatelji CSM-a & uspešna poslovna saradnja